theblablabla

träffade lina en sväng efter jobbet, chai latte och glass. blev en runda på stan också, inhandlade en randig tröja från gina för hela 99kr och ett svindyrt läppglans från make up store. mötte sen upp några på hugos, ganska mysig kväll. 





MJ tröjan är på och sex and the city visas på tvn. bra avslut på en bra dag!


thesecond

blev ett inlägg till bara jennie där, så kör ett till.

åkte ut till hästarna ganska skapligt idag och på vägen dit höll jag på att köra över en orm, inte varje dag kan jag ju känna lite. underbart väder att rida ut i var det ju i alla fall, livet är alltid lite bättre på hästryggen. så efter att jag aktiverat linas häst kände jag att det var dags att aktivera henne också, blev en promenad i kvällssolen. slängde i lite färg i hennes hår med, börjar bli dags för mig med snart.

tog en löprunda och förbättrade min tid med en och en halv minut, ganska stolt över mig själv faktiskt. helt utan pappas draghjälp! så ha slängt i mig lite fil och mango, nu väntar duschen. hörsdå!

theoldone




jennie har fått för sig att jag har snygga jeans.. undrar om jag har hittat rätt?

thenews

har fått dagen att gå genom jobb, p-möte och tre timmars träning. när jag kom hem väntade ett par av mina nya byxor på mig, lite lagom glad sådär. ledig imorgon, städa och rida. kanske springa en sväng på kvällen också? aja, avslutar denna med lite fil och grejer!






vill bara att dom ska komma också!

theyear

jag känner att klockan inte behöver bli åtta idag, får gärna hoppa fram en timme med engång. har nämligen lovat att springa långa rundan med pappa.. kommer avlida efter halva, fortfarande trött i benen sen gymmet.

fick även en ny uppenbarelse idag, ramlösa ananas! sjukt god


thepc

köpte lite skit i linköping, underkläder, tröja, shorts med mera. klickade precis hem att par byxor till, jag älskar pengar. men det är väl bara att njuta så länge det varar, blir ju typ hundratusen fattigare i juni. men det är klart, en bil rikare..

thea&j

åker in till linköping en sväng med jonna och antevante, ikväll är det middag med hela familjen. håller en tumme för att det blir lite kubb också, känner att vi vinner isåfall!

vet inte vad bilden har med inlägget att göra egentligen, men tyckte hon var lite söt på bilden..


theillusion

började dagen med mannagrynsgröt och lite löpning. fortsatte den med att fota lexie och tosca, sen blev det grill hos jonna. och solen bara fortsätter att lysa, livet är underbart. avslutar denna dag med lite one tree hill och vetskapen om att jag kan sova länge imorgon också!









theeaster

umgås med familjen är ju ganska mysigt, grillat och spelat kubb. och nu ska jag avsluta kväll på bästa möjliga sätt, ganska fint!

näe men, glad påsk då!


the...


theday

man bara njuter ju, så himla underbart! älskar fint väder, känns som att allt blir mycket lättare då. fast, vet inte riktigt om det blir lättare att tautera sig.. men har tre timmar att förbereda mig på, måste välja vad jag ska göra också. hej&hå

theeye

ganska fint väder idag också! jobbat, promenerat och tränat basket, med världens äckligaste träningsvärk som jag kan tacka jimmy för. känner att han och träningsvärken kan fara åt skogen just nu, fan vad ont jag har.

har kolla på bil med pappa också, håller en tumme!

nu avslutar jag dagen med lite one tree hill, längtar ju lite till torsdag då! måste bara välja..


thesun

haft en underbar dag med natte i solen, den stollen tog sig även årets första varamondopp! och jag tog en sväng med pållen i skogen, ganska fint måste jag säga.
slänger upp en bild från solningen


theirony

tack för stödet mamma, det värmer


thecar

har påskpysslat lite här hemma på förmiddagen, har kollat på lite bilar också. tror tyvärr jag får ge upp min porsche cayenne, riktigt ledsen för det. pappa tycker att jag ska köpa en audi tt, den är ju ganska fin alltså. men så jäkla liten och jag som vill roadtrippa i sommar. har ju faktiskt kollat på en audi a4 också och en volvo s60, men fan rent ut sagt, det är ju jätte svårt! rena djungeln..


theaccident

körde på myskväll igår, ian och jesse fick bli sällskapet. somnadet nog runt elva och vaknade tio imorse, ganska mycket sömn, välbehövlig sömn!

min moster ringde förut och det ledde till att jag nu befinner mig på furulidsgatan 17. lina hade trillat av pållen och någon var tvungen att vakta vovven. det blev jag, men jag klagar inte. lexie kan vara bland det mest underhållande som finns!



thebigfatliar

måste erkänna att det var ganska seg att träna idag, men tror jag ska ut och springa bort lite träningsvärk om en stund. men först ska jag njuta lite av solen och baka mosters underbara morotskaka.

har varit på stan en stund med min fina ermina, handlade lite underkläder i ljusa färger och ett hårband så att även pannan kan få lite färg i sommar under luggen. sommar liksom, komsikomsi!

näe men, hörs sen då!

thefamily

dagen var relativt bra fram tills nu. men fick ännu en gång bevisat för mig att jag inte är värd ens hälften så mycket. jag vet att jag gör fel som skriver det här och att jag egentligen borde prata med dig, men det blir så mycket värre då.

jag önskar verkligen att du kunde förstå hur ont det gör, att alltid komma i bästa fall trea. veta att om jag får något är det för att du ska slippa bry dig. vill egentligen bara säga att jag inte orkar mer, och att det är orsaken till mina handlingar. tänkte även passa på att säga, jag har utvecklats inom både hockeyn och basketen. ridningen är faktiskt som den alltid varit och jag har gått ner i vikt. jag tror att de flesta tycker att jag är en ganska bra person och, och det spelar väl egentligen ingen roll för dig? för jag är ju inte hon

men du är ju faktiskt du, och jag kan bara älska dig


thebetterhalf

umgås med nathalie är precis vad jag behöver just nu och precis vad jag har gjort. en sväng med pållen i skogen satt ju inte heller helt fel och tatuering nästa torsdag är ju rätt fint det med. nu väntas basket träning och ikväll ska jag äta mango framför desperate housewives. hörs då!


livet är underbart!

thetown

igår när jag och min bättre hälft hade hämta min sämre hälft i mjölby dog min dator, mådde ganska skit. men pappa skulle kolla på den idag, ibland undrar jag vad jag skulle göra utan honom. han fixar allt, verkligen allt. och inatt drömde jag att vi var i thailand, hela familjen. det började brinna och vi tappade bort varandra, men innan jag vaknade hade jag hittat alla förutom pappa. näe usch, pappa får aldrig försvinna!

men nu är det jobb och sen dags att beställa tid för lite tatuering med nathalie (drömde att jag tatuerade mig mitt i allt kaos inatt med, men den blev upp och ner, trillade bort och bara massa skit) efter det bär det av till linköping. och samtalsämnet i bilen blir detsamma som igår, falska vänner. fint är det.


dom blir det, fast mycket mindre och på hälsenan!

thetrip

den här helgen alltså! började ju bra och forsatte så. avslutade den med natte och knubbe, en död knubbe. vet inte hur jag ska beskriva det hela riktigt, men kul var det. för kul nästan!

nu blir det mat och one tree hill, imorgon väntas jobb och kanske en tripp till mjölby för att hämta den där bothen. och ja, snart är det helg igen..

thedancer

säger bara jonas, haha. han gjorde min kväll igår, har bilder i huvudet jag sent kommer glömma! annars hade jag mycket trevligt igår, fick ju umgås med världens bästa låtsasbror. och så alla i laget, sjukt trött men helt klart värt det.


thesleepover

andersson tog upp halva sängen inatt, mer än okej kan ju jag känna. träffade anton igår också, och ja, man blir ju alltid lite extra glad då. så man kan ju säga att helgen börjat bra och snart ska jag fortsätta den på hästryggen, säkert ett halvår sen nu. men jag överlever nog, frågan är om ljumskarna gör?

förresten, KNUBBE RULLAR IGEN!


thenews

känner att jag aldrig gillat lina så mycket som för en stund sedan, "det blir ingen kurs idag". just dom orden alltså, fan vad fint! har haft ångest för den där jäkla kursen.. så den här dagen kanske inte blir värdelös trots allt? solen hälsar ju på ibland, sen ska jag besikta bilen med farfar i eftermiddag och så filmkväll med andersson. det låter ju bra i varje fall!


thebirthdayparty

världens finaste vän fyller ju 20år idag, stort grattis till min nathalie som sagt! tänkte skriva några fina ord om henne, men kan ju känna att en bild säger mer än tusen ord!









theplacetobe

imorgon fyller ju min nathalie år, det betyder att jag måste baka smörgåstårta ikväll. och alla som vet hur grymt god den är lär ju vara avundsjuka! kan känna att till och med jag är det, mina halsmandlar är inte att leka med så att säga. men slänger i mig en tablett extra eller två. sen är ju fråga vad jag ska köpa till "den där nathalie som aldrig önskar sig något, för att hon tror att jag inte kommer köpa något då." men näeru, du kommer inte undan så lätt! 

thetrip

hemma från london, våriga underbara london! lite tråkigt att ligga på hotellet med feber och halsfluss, men typiskt mig. fick med mig lite kläder hem i alla fall, och hann knäppa några bilder. slänger upp dom, sen ska jag sova lite.











thebigloveofmylife

vill bara börja med att det faktiskt är två år sen jag träffade min cayenne idag. och jag saknar henne så obeskrivligt mycket!

men idag är det ju faktiskt dags för london också, lina kommer snart. så det kanske är dags att käka lite frulle, vi hörs då!

theuglytruth

det har hänt en hel del nu känner jag, börjar från början. i onsdags skolkade jag från min basket träning för att åka till örebro, lite dåligt av mig. men i örebro fick jag träffa en mycket saknad johan och en full markus. mycket trevlig roadtrip med nathalie, tyvärr utan cheese!

och igår var det fika hos nathalie med jonna och jennie, en sur viktor fick vi på köpet. men gud vad ungen är söt, vill bara äta upp honom ibland.

åker snart till linköping och köper möbler, precis vad jag känner att jag vill lägga pengarna på just nu.. efter det hoppas jag att jag får träffa mina fina vänner och säga lite hejdå. för ja, imorgon åker jag till london. helt sjukt ju!

RSS 2.0