theoc

precis kommit hem, tränade basket och måste säga att jag suger verkligen. kan känna att det nästan inte är värt att fortsätta nästa säsong, speciellt inte utan min bästa ermina! och på tal om henne ska jag träffa invandraren imorgon, lite fika kanske? hon har föresten den skönaste kommentaren från i lördags, haha!
jag: men madde, jag har en bra höger!
lina: aa, jag har en bra vänster!
ermina: och jag är invandrare!

har varit hos lina med och fixat lite inför london, uschan. det är verkligen nära nu, åker liksom på lördag. och fan vad jag ska slösa pengar! måste bara se till att överleva flygresan, kan bli knivigt alltså..

thejoke

efter en värdelös helg har ... Hovlund steg för steg gjort dagen bättre och bättre. började med att jag fick sovmorgon, sen en sväng på stan. brände bara 450kr, brukar bli en etta framför i vanliga fall. åkte sen till carlsund där vi kraschade bilar, på låtsas såklart.. sprang på marcus också, mysgubben själv liksom. plockade upp jennie och gjorde pastasallad hemma hos mig. sen dumpade vi varandra, och nu ska jag åka till ikea med mammut och papput, extra plus på att pappa är med. han kan inte säga nej till mig.. asbra!

thelie

ibland förstår jag inte hur synen på någon man känt hela livet kan förändras på två sekunder. någon som alltid varit vid ens sida i de mest jobbiga stunder, som vet hur sårbar man egentligen är. det behövs inte ord för att beskriva hur man mår, det bara känner man när man ser varandra.

jag borde egentligen inte ta åt mig, men det känns.


thecowboys

måste säga att jag var ju ganska grym som cowboy igår! ganska värdelös kväll annars, det bästa var att jag träffade anton. och det var bara någon timme. men laddar om med lite träning inför kvällens händelser!

ser fram mot en lång fika med jonna imorgon också, galet

thecat

ganska vanlig dag så att säga, tränat och så liksom. har i och för sig fått reda på endel mycket intressant fakta, med risk för att få lite skit tillbaka.. men det är det värt! jag citerar nu min kära arbetskamrat jimmy, "...det är därför hockeyspelare inte har stora" men "hockeyspelare har långa och det är därför dom gör som dom vill"
kan ju inte direkt klaga på att jag har tråkigt på jobbet.. osmarta människor är alltid kul.

thefighter

känner mig lite lagom halv kul som sitter och gör absolut ingenting, kan känna varför? klickade runt på lite sidor och hamnade på bluebox.se, funderar starkt på att beställa hem lite små skit. kan ju vara kul att ha, kanske kommer till användning också..


as cool klocka, 425kr


ännu coolare mugg, 49kr


fin ram, 199kr


ett måttband, men hur gulligt är det inte då, 175kr


therealbitch

vaknade av solen imorse, hur fint var inte det? känner just nu att den här dagen inte kan gå fel. jobb, träning och träffa finaste ermina! och ikväll ska jag bara mysa ner mig i sängen och kolla på desperate housewives. livsnjutare just nu, ganska gött faktiskt.

thebitch

humörsvägningar är inte att leka med. och idag har dom varit hemska, riktigt hemska. tränade bort dom med lina på feelgood. fast dom kom tillbaka, tänkte göra ett nytt försök imorgon. först kondition med jobbet och sen styrka med marcus, lite gött kan jag ju känna. och nu ska jag sova, lillebror väcker mig nog vid sex imorgon igen. kul är det, bara njuter..

thekiller

spenderade större delen av kvällen igår med jonna, kom fram till att hon behöver större säng. sjukt liten alltså. vi träffade även på en full och galen jennie, lördagens underhållning liksom.

har hunnit med endel bra saker idag med, färgat håret på johan och skrivit kontrakt med mig själv. ska bara ta en dag i taget och sluta tänka så mycket. tycker föresten att jonna kan ta och höra av sig nu. ska ju ut till jennie en sväng och sen till donken, bra söndag.

thesnowflake

två veckor kvar, två veckor..

annars tänkte jag åka ner och heja på mina fina basket vänner, kan ju säga att jag mycket hellre hade spelat. men som sagt, en och en halv vecka utan träning. vad ska jag göra?


theage

det har verkligen inte varit min dag idag, och tur är väl det. för johan fyller ju faktiskt 20, grattis till min fining! spenderade några timmar på akuten, sen har jag inte gjort ett smack. jennie, jonna, nathalie och maffe kom för att ha tjejkväll, mycket trevligt. nu ska jag ladda inför match imorgon, suger ju lite att jag inte får spela. kommer ju avlida utan träning, en och en halv vecka. jag dör!

theice

dagen har helt enkelt varit som vanligt, tränat och kollat på film. roligare har det inte varit, fast jag klagar inte. hade ju bra sällskap, london...


themorning

klockan ringde vid sex imorse, jag kände först typ "skojar jag med mig själv eller?" men när jag väl halv sju var på feelgood, kändes det bra. åkte till jobbet en stund och sedan på etik&moral kurs. skulle egentligen träna med mamma nu, men hon är sen.. så får väl fortsätta att skruva ihop ikea möbler. senare sen blir det nog att träffa jonna och jennie en stund, får se om nathalie orkar också!

thebigloveofmylife

det skulle varit elva år idag, men vi fick bara nio. jag kommer ihåg 15mars -09 så väl, jag satt hos dig hela dagen och önskade att den aldirg skulle ta slut. jag ville bara att dagarna skulle gå långsamt och att 2april aldrig skulle komma. jag kunde inte föreställa mig ett liv utan dig, så här två år senare kan jag fortfarande inte det. du var ju egentligen bara en häst, men för mig var du allt.

jag saknar dig, mer än någonsin!






älskar dig,
massor!


thevoice

jobbat och hunnit med feelgood en sväng. nu ska jag duscha och tagga galet till wii kväll med nathalie, var ett tag sedan nu. tänkter nog pussa lite på hennes lillebror också, vi börjar komma överens riktigt bra. varken han eller jag gråter längre när jag håller i honom, framsteg kan jag känna!

thesadone

typ 2500 kr fattigare, jäkla ikea. inte nog med det ska jag in till linköping på torsdag igen, måste nog påminna mig själv om att jag åker till london snart..

hade tänkt att träna lite idag, men sebastian tyckte att jag skulle komma till honom och äta smörgåstårta istället. känner att jag inte riktigt kan tacka nej till det.. bra söndag!


thefunone

11-12  på anhörigmatchen igår, jäkla papput! och alla andra som kunde åka skridskor... men det var en hyfsat bra fredag trots allt.

hade ju match idag också, basket. jag vill inte prata om det.. tänker bara tagga till krilles 25års fest. hoppas på en mycket lyckad kväll. kameran är med, så fram med the big smile!

themagic

en tripp till linköping med linda idag, precis vad jag behövde. hittade tyvärr alldeles för mycket fina kläder som jag ville ha, kan säga att london känns väldigt långt borta nu..

och imorgon, sista träningen på is för säsongen. kände för en kort sekund, vad ska jag nu göra? men min moster gav mig mitt svar, basket. match på lördag, träning tisdag, onsdag, fredag och mera match lördag och söndag. jag hade ett liv, men gick tillbaka till jobb-träning-träning-träning-jobb.


anton, alma, erra och så jag då
(snubben med halsduk är vår så kallade coach)

thehat

hade massor att skriva, men näe. har ju träning snart, kommer gå skit. min träningsvärk är inte att leka med, uschan! köpte en ny hatt idag med, ganska ovärt. men fin var han ju, min lille hatt!


theextra

behövde prata lite med min mamma idag, så jag åkte och hälsade på henne på jobbet. vi började prata och det slutade med att tre städerskor stannade och delade med sig av sina åsikter. känner att jag hade lite dåligt inflytande på dom, stannade upp hela deras arbete.. typiskt mig.

och på tal om mamma så kom hon hem med semlor förut, usch kände jag. jag som inte ens gillar semlor, men gullig som hon kan vara ibland (ja, det händer faktiskt) hade hon köpt en bulle till mig. så jag hoppas på en hård basket träning ikväll, förbrännaförbränna!


theoversize

hemma från hockeyn, helt slut. behöver kvällsmat, nu. förresten, bilderna är till linda.




thehappening

min morgon blev inte riktigt som jag hade tänkt mig och började betydligt tidigare. gick dessutom runt och oroade mig i onödan någon timme, måste ju säga att det finns bättre sätt att börja en ledig måndag på.. men får väl se det positiva istället, har redan duschat, ätit frukost och kollat på en film. och runt ett kommer jennie för att laga lite mat, sen bär det iväg en sväng till stan. jag borde ju hålla mig där ifrån egentligen!

avslutar dagen med hockey träning och rehabövningar, otroligt roligt måste jag säga, punkt punkt punkt

thething

fick ett ryck och började sortera bland mina bilder på datorn, blev ganska bra måste jag säga. och vilka minnen, en bild säger verkligen mer än tusen ord. hittade bilder från skolgårda och varma sommardagar i varamon, studenten och balen. massor bilder på min cayenne och från dagar med mina fina vänner. hittade även lite bilder som jag tog i somras, vet att det har varit mycket bilder nu dom senaste dagarna. men jag lägger upp dom i alla fall..





















theoldone

min lördag bestod av mosters 50års fest, nykter såklart. hade ju köpt en ganska så fin klänning som jag skulle ha, fast jag rensade ur jennies garderob tidigare idag och blev därefter klädd i hennes gröna skjorta.. det var i alla fall en trevlig kväll, slänger upp några bilder också. sen ska jag inta sovläge, trött är bara förnamnet!
























thenight

precis kommit hem från hotell jennie som bjöd på god mat, ännu godare frulle och bra film val. eller tjejporr som nathalie kallade det.. och ja, bilderna får tala för sig själva! tack för en kanonkväll!






















thepyjamasparty

oja, idag är det pyjamasparty som gäller! måste säga att jag var lite tveksam om det skulle bli av när alla började röra till det för varandra, men det är ju så himla typiskt oss. och det är ju något man bara måste gilla.. kameran är i alla fall laddad och pyjamasen ner packad, kommer bli en ubermysig kväll.

men innan allt kan börja måste jag pallra mig ner till ishallen och träna lite hockey, hej&hå vad jobbigt känner jag just nu. gud ge mig styrka!


thewater

kan ju säga så här va, idag har jag cyklat för första gången på säkert ett halvår. och min destination var sporthallen, eller rättare sagt simhallen för 45min motionssim. som faktiskt flev en hel timmes simning, stolt tjej! klagade inte en minut... men måste ändå säga att det bästa med allt var att nathalie var med och att vi tog en halvtimmes relax också, grymt skönt.

nu ska jag invänta taxi gillman och sedan åka ut till landet ingenstans. linda har ju fått för sig att flytta dit, så måste ju se hur hon har det. hann med att äta kvällsmat hos mormor och morfar också, mat smakar alltid mycket godare hos dom.

OCH imorgon är det fredag, fredagsmys med mina lyckopiller!

thesun

näe, nu vill jag ha vår! är ju ganska trött på all snö som bara ligger ivägen hela tiden, och den där vinterjackan vill jag byta ut till skinnjacka. och så vill jag kunna gå i converse utan att förfrysa tårna!


dåligt!

bra!

bättre!

bäst!

thestore

och så sitter jag här några timmar senare, håll i pengarna var det ja, näe va! redo för fredag är jag ju i alla fall, pyjamasen är hur skön som helst. från h&m 249kr, dyrt för något att sova i kan ju jag känna. men men, hitta däremot finaste skorna någonsin i svenk historia, nästan i alla fall. blev lite lagom småförälskad bara och för endast 799kr, kärlek!




och nej, jag ska inte ha pyjamas till skorna, den är bara så himla skön!

thetime

tiden bara susar förbi, helt sjuk vad fort det går! kan ju känna att det är både bra och dåligt, fast mest bra kanske? det är ju typ en månad kvar till london, vill ju att det ska gå fort dit men långsamt när jag väl är där. aja, kan ju gå in mer på det när det faktiskt är dags att åka..

nu ska jag se om nathalie kan tänka sig att åka ner till stan en sväng och dricka chai latte, galet sug efter en sån! kanske kan hitta någon pyjamas till fredag också, har lite sug efter en till ny sådan. näe uschan, håll i pengarna... london baby!


RSS 2.0