theone

jobb, träning och stor handla. sen blev det tacos och desperate housewives, och en nattgäst. mycket trevligt!

denna dag är det jobb, träning och kvällsmat hos mamma&pappa. blev lite besviken förut idag när jag trodde det var fredag imorgon, men räddades lite av att jag är ledig. helt okej!

thevisitor

jobb, tränig och umgås med semlan. bra fredag.
lunch med jennie, baka och myskväll. bra lördag.
buss, match och buss. bra söndag

bra helg, helt enkelt.

thegame

och snart var även den här helgen slut, ganska surt. men har hunnit med fredagsfika hos mig med ida och lina. match och mys med ermina, synd att den flickan inte bor här tycker jag allt.

har precis kollar klart på gossip girl, ska fixa lite kvällsmat och sen busa av mina kattbebis smoothie så jag förhoppningsvis får sova länge än till halv fyra imorgon. det var nog allt.


theempire

sovmorgon, jobb med träning och fixa till lite hemma. om mindre än en timme är det desperate houswives, tänkte mysa ner mig i soffan med en kopp te. bra tisdag

theboy

började dagen med sovmorgon, löpning och besök hos mamma. som fyller år idag med, stort grattis till henne! linda kom förbi en sväng innan det blev dags för hockey. förlust, mindre kul. och om en vecka är det ju som sagt serie start för oss, upprepar det för mig själv hela tiden, och ja, jag är ju taggad! just nu..

thevoice

tillbringat hela dagen i ishallen, en vecka kvar till våran första match, taggad är bara förnamnet!

och just nu äter jag godis och önskar att jag hade en händig karl, skulle behöva fixa till lite här hemma..

näe, trevlig helg typ!

theday

hade tacokväll med emelie och daniela igår, firade sen danielas körkort lite.. krille trillade in en sväng också. livet är ju ganska fint just nu!

thewatcher

flyttat klart, sovit två nätter själv och jag lever. vuxenlivet är sådär måste jag säga, man gillar tanken på att ha sitt eget och göra vad man vill när man vill. men alltså, inte jättekul egentligen. eller jo, när man köper saker och gör fint, men sen..

RSS 2.0