thehorror

blev att umgås med lillebrors flickvän på kvällen igår, hon lurade mig att se husk. och idag, lurar hon mig att se the silent house. jag kommer med all säkerhet att sova med lampan tänd inatt! hittade bilder på google, läskigt värre!




theclothshop

dödat ett par timmar hos jennie, rotat i garderober och så ni vet. spenderade även dagen med mamma på stan, nya jeans och klocka, för pengar som inte finns.. måste tanka bilen också, för pengar som inte heller finns. det där med pengar alltså, suger!

lite lycka är i alla fall att jennie tagit tag i livet och nu ser utomlandresan ut att bli av, så jävla gött om man säger så! ska som det ser ut nu träffa jonna och jennie imorgon för lite av checkning om när, var och hur. nathalie den jäveln ligger ju och glassar i turkland med sin man, hon lär ju ha det för bra!

näe, hörs då

thefuture

precis ätit en saftig mango, inte helt fel må jag säga. men det var egentligen inte det jag ville ha sagt nu, det är så här. jag har, och jag menar det verkligen, världens bästa vänner. dom är så förbaskat fina och underbara så det är helt sjukt! dom är alla olika och bra på sina saker, men helt enkelt bara bäst. jag vet mycket väl att jag oftast inte ens förtjänar så bra människor i min närvaro, och jag undrar hur dom står ut med mig? jag själv gör ju inte ens det. ville bara säga tack för att ni finns!














thedog

hittade den här underbart söta klänningen nyss på nelly.se, kanske skulle passa bra till bröllopet? gud ge mig pengar och det är nu!  




thestart

men ja, nu funkar internet igen. jag lever! har hunnit med att se harry p, grymt bra. haft kräftskiva, otroligt trevligt. överaskningsfest för bästa barndomvännen och mycket mycket mer. hade en trevlig kväll igår hos lina, var ganska trevligt på måndagsklubben också.

men nu har jag precis jobbat, varit i vadstena och gränna. så jag avslutar dagen med twilight maraton, och en polkagris såklart.

theglobe

07:19 vaknade jag imorse, lagom sen och trött. känns som att klockan har stannat, dagen vill aldrig ta slut. känner mig konstig, adrenalinet bara pumpar i kroppen, men huvudet är tungt som bly.

fick dessutom förklarat för mig att det kommer bli en lång höst och en ännu längre vinter. nathalie i norrköping och ermina växjö. jonna som jobbar när jag är ledig och tvärtom, jaha ja. kul.

thedress

och ja, jag väntar fortfarande..

men, om bara några veckor är det dags för att fota bröllop. valfri klädsel, klickade in på nelly.se hittade den översta för bara 2279kr.. nejtack, över 500kr är kört. hittar jag inget åker jag hem till lina gillman och alla hennes 1000 klänningar!




349, helt ok!


279, ännu mer ok!


599, synd. annars hade den varit hos mig på fredag!

thecrew

var hos john en sväng igår med mina fina som sagt. det är något med att göra inget men det blir i alla fall massor, svårt att förklara. drog mig hem därifrån runt tio, har ju ett jobb att sköta.. klev utanför dörren och möttes av någon annans namn på dörren till antons lägenhet, ringde till honom men såklart ínget svar. men han skrev att han jobbat och skulle ringa idag, fick ett ganska stort leende på läpparna, jag väntar!

thesims

en vecka senare är allt som vanligt, känns knappt att jag varit i magaluf. bara hoppas ju att vi åker mina fina vänner och jag om några veckor igen!

annars är det fullt ös med jobb just nu och tre veckor fram.. men det är ju dumt att klaga egentligen.

mitt internet där hemma tog semester typ samtidigt som jag, men valde att ha det en vecka längre än mig. så några bilder från resan blir det inte fören det är hemma igen!

thelove

sitter och försöker lugna neverna, går ju mindre bra. hittade två bilder från en bra dag med mina bästa, tiden går så sjukt fort..




RSS 2.0