thekingdom

haft så mycket att göra, så har inte hunnit med dator, träning eller något. men fredagen blev bättre framåt kvällen, pizza&bio med lina&linda. lördagen blev att servera tårta på teamsportia, luncha med jennie och vara hundvakt åt två galna taxar. kvällen blev en stor godispåse och greys anatomy, tillbringade söndagen typ samma. fast med ny godispåse..

och igår bakade jag en morotskaka och åkte upp till furulidsgatan 17, plåstrade om axeln och pussades med lexie. ikväll är det möte med nya tränaren, ska förhandla fram ett nummerbyte!

theotherwoman

man kan lugnt säga att jag gick från toppen till botten. på 0,95 sekunder. jag visste om det, egentligen. men det var väl först nu, svart på vitt, som det verkligen koppla. men, whatever makes you happy

thefall

hemma efter fyspass med mina hockey kömpisar, träningsvärken imorgon kommer sitta fint.. vi har föresten fått en ny tränare, efter mycket om och men. och, det är så att typ 5h innan det hela blev spikat förklarade jag(ovetande om att han skulle bli vår tränare) för linkan hur dåligt det skulle var att ha honom som tränare. tror jag blir bänkvärmare i vinter..?

men nu, nu sitter jag här och bara ler. konstigt vad glad man kan bli av en sån liten sak, det handlar nog bara om vem som gör det. killen gör mig glad, helt enkelt utan krusiduller!


theexorcist

lite att göra på jöbbet, klickar hem en jacka för fyrahundra kronor från H&M. gööööööött!


thetown

slutade klockan två idag, åkte ner till stan och fixade in pengarna från skatten. strosade sen runt själv en stund och små handlade lite grejer. en liten necessär för hundra kronor på kicks, med lite tillbehör. vet inte vad som hände men två rosa läppglans, vitt nagellack och nude färgad mineral ögonskugga(jag som aldrig använder ögonskugga eller rosa för den delen heller..) hela kalaset för hundrafemtio kronor. blev en väska för samma pris på H&M och ett rock by sweden armband för trehundra. ganska nöjd, men behöver lite höstkläder och en jacka också!







blev en sväng på maxi för att inhandla laktosfritt till mig, kom hem en styck solo. som innehåller intervju med världens sexigaste man, jesse williams. varvar alltså läsning och tv med favoriten ikväll! tänkte slänga in lite hajen också, variation är bra..







thechristmassong

jag vill ha snö, jul och allt där till. nu med detsamma, helst igår. jag är så trött på allt som har med sommaren att göra just nu! och har efter mycket övervägande kommit fram till att jag är en vintermänniska, eller snarare en julmänniska. men snö och mys vill jag ha. så har däför kollat in london vinter tid, kan få flyg+hotell för typ 2000-2500kr fyra dagar. helt okej. gud vad jag reser (och vill resa) känner jag.. haha








thevacation

hemma efter en vecka på cypern och napa. sjukt skönt att komma bort ett tag, men fan vad gött det är att vara hemma rent ut sagt. behöver sova lite bara, sen är nog allt som det ska igen. slänger la upp lite bilder då, kan börja med att säga såhär, klänningen hänger nu i min garderob.. inhandlad i cypern!























theworkout

sjukgymnasten ger mig träningsförbud två veckor, klarade fyra dagar. men jag har en plan, en bra plan! 50min cross träning varje dag fram tills vi åker och där nere 45min simning. skonsamt för mina ledband och hälsosamt för min kropp. bra smart ibland!

annars måste jag bara säga att jag hatar rea, verkligen avskyr det! det är så billigt så man kan bara inte avstå från att handla. v ä r d e l ö s t ! ! ! ! så kom hem med lite mer kläder idag, bara för att dom kostade så lite..

thering

ni vet den där söt fina lilla ringen som bevisar äkta kärlek? just det, jag har en kompis som har just en sån, och det är helt jäkla otroligt! och alla som pratar och snackar om hur fel det är och ja ni vet, blablabla, lär ju bara vara avundsjuka! för jag vet att jag är, fast på ett bra sätt. och jag vet att jag vill ha en sån någon gång i framtiden, så jag är glad för hennes skull och jag tycker det är en fin grej! tack för mig!

theoperation

blev varamon några timmar idag, sen käk på mcdonalds. ikväll är det kräftskiva, och så ska jag äta middag med mina päron.

gårdagen bjöd på bio, middag och paraplyglassar med johan, väldigt bra fredag måste jag säga.

theday

kände för ett till inlägg, som inte handlar om resor. men pengar, idag har jag fyndat! en grå aschill t-shirt med text på ryggen, randig byxdress och svart strandklänning, allt för bara 150kr. ganska nöjd kan jag säga. hittade ett par långa fjäder örhängen för trettio kronor också, helt ok! mindre nöjd är jag över att jag missade träningen ikväll, tar igen det imorgon. härliga fredag med jobb och massor att göra. kul liv!


thevacation

det här med resor är ju inte lätt alltså, och dyrt som fan. blir att åka ner till resia imorgon halv tio och se om vi hittar något bättre. än så länge har vi två alternativ

Ayia Napa, Cypern
Sun Fun FFF
20172kr för fyra personer

Bad:   100 m           
Centrum:   4,6 km
       
       

Magaluf, Spanien
Vista Sol VVV+
23310kr för fyra personer

Bad: 350 m
Centrum: 200 m


               

thewedding

har haft ganska mycket att göra nu, bra och mindre bra saker. slänger upp lite bilder på det som tagit mest fokus, bra fokus.








RSS 2.0