theday

det går bra nu, det går så jävla bra till och med. jag börjar dessutom bli frisk, vilket gör att jag kan både jobba och träna på som vanligt igen, gött. annars har jag en händelserik vecka framför mig..

måndag: jobb heldag och hockeyträning
tisdag: jobb halvdag, träffa nathalie och basket träning
onsdag: jobb halvdag, lunch med jennie, basket och hockeyträning
torsdag: jobb halvdag, simma med nathalie och träffa jennie
fredag: jobb heldag, basket och hockeyträning, tjejmiddag med dom bästa
lördag: 50års fest
söndag: bara vara

känns ju ganska bra att veta hur veckan ser ut på ett ungefär, inga stora överaskningar direkt. just det, får inte glömma vampire diaries på fredag klockan 20:00. ian somerhalder säger jag bara, mums!

theweekend

vinst med 3-1 igår, så jävla gött! kan bara säga att helgen har varit hur bra som helst och att jag längtar till nästa som bara den. har bara ett litet problem, och det är vad jag ska sysselsätta mig med resten av dagen? kommer nog på något, jennie brukar vara en bra lösning..

thegame

hade en mycket trevlig kväll igår, skrattgaranti vill jag lova att det är när man umgås med dom där! hur som helst hamnade jag i sängen lite nyktrare och lite tidigare än dom andra som dansade loss på hugo. men det var en lyckad kväll. 

snart ska jag byta om och packa väskan, sen ner till ishallen för lite a-lags match och sen vid sex ska jag själv ut på isen. skulle ju sitta fint med en vinst idag igen!

ett par bilder från förra hemma matchen, vinst med 3-2 kanske?




thesmile

blev en lunch på stan idag också, bara lyxar till det. hade sällskap av jennie och jonna, träffat dom två gånger på två dagar, måste nästan vara rekord... gjorde lite planer till nästa helg, pyjamasparty hemma hos jennie med nathalie också. så himla mysigt, var självklart tvungen att köpa ny pyjamas idag då. ett par leopard byxor och ett par zebra, får se om jag hinner köpa fler. inhandlade en ny thomas sabo berlock också, ett C fick det bli.

nu ska jag byta om, sminka till mig och sen åka vidare till lina där även madde, ida, linda och jossan är. det bjuds på spel och skratt, senare sen kanske utgång? kommer blir roligt vilket som, mina fina vänner.

mötte anton på stan ett par minuter, det gjorde verkligen min dag. vad jag har saknat honom, riktig antonabstinens!

thestartover

japp, thestartover är här. ska verkligen ge det här ett försök..

idag har jag bara gjort massor bra saker, träffade ermina för en lunch på stan. efter det plockade jag upp jennie, vi åkte och shoppade loss på frukt, kex och ost. blev en liten spontan myskväll med jonna och nathalie också, mycket välbehövlig! kan ju känna lite så att mina tjejer är för bra.
 

RSS 2.0