thesun

jag bara älskar dagen! lugnt på jobbet, tog en promenad i solen och den underbara värmen. inväntar nu innebandyn och senare lite basket. lalalalalala

theone

jag påverkas dagligen av saker jag läser, ser eller hör. det kan få mig att vilja byta hårfärg, gå ner i vikt, bli vegetarian och så vidare. det finns personer som alltid kommer vara en del av mitt liv och det finns dom som har förändrat det otroligt mycket. jag sitter just nu och pratar med en av dom. jag tror inte att han vet om det själv, men mitt liv och sätt att tänka har fått en nystart tack vare honom. han fick mig att sluta gräva ner mig och ta lite lättare på saker, ta vara på livet och jag tänker ofta på dom ord han sa för ett tag sedan. man ska leva med någon, inte för någon. bara tanken på att han ska ta sina åsikter och ja, rentav kloka ord och åka iväg är lite skrämmande. men, jag vet inte vad jag vill få ut av det här. men fin är han min vän.

theeconomist

började veckan med att vara ledig, ganska fint. tog en sväng ner till gymmet och mötte sen jennie på stan. fick ett jättefint armband av flickan, kommer nog aldrig att ta av mig det.. tog bilen hem och så bara ojdå, min turbo, vart tog han vägen? ringde pappa och sa att jag var tvungen att fylla på turbon, han bara skrattade. jag gråter. 

thedeathoflove

jag har sett fram mot att fylla år väldigt länge nu. jag älskar att vakna på morgonen, alla är glad och det bara pirrar i magen. det är nästan bättre än julafton! idag vaknar jag, med svullna ögon, en tomhet och saknad. jag trodde aldrig att det skulle ta så hårt, men djur är djur helt enkelt. och utan att göra något gör dom så mycket. jag vet inte, men för dom flesta känns det som att "äsch, det var ju bara en katt". men för mig var det inte bara en katt, för mig var det en i familjen. det finns massor av minnen, jag backar 5år i tiden. min fina tufs, bara en liten kattunge smiter ut. två dagar senare, samma datum som idag, vaknar jag av att han väcker mig. det var utan tvekan den lyckligaste födelsedagen jag varit med om. i år, blir han sjuk. och tanken på att avliva honom fanns inte. jag fyller ju år, klart han blir bra då.. men det funkar tydligen inte så.

kommer hur som helst att sakna min misse massor, han var ju för fin för att vara sann

 
han gillade kebabsås precis lika mycket som mig


gå på pappas bil..


äta mat..


sova


sova


och sova..

themovie

vaknade ju med ett leende på läpparna imorse, ganska fint faktiskt. jag gillar fredagar, mycket. nu vill jag bara jobba klart, träna och åka till jonas. (egentligen till lina, fast hon är dum just nu. så jag tänker umgås med hennes pojkvän..) kommer nog bli en toppen fredag hur som helst, ser dock inte fram mot morgondagen. av olika anledningar, vill gärna ha söndag istället. ska försöka knäppa lite bilder under kvällen också, hörsdå!

thegame

geee mig fredag då!

men dagen dårå, jobbade till två. betalade lite skulder och åkte ner till gymmet, vägning idag. minus lite mer än 5kg, vilket betyder att det är lite mindre än 3kg kvar. sen jävlar är det bara att spara ihop pengarna till tatueringen, längtar ju som bara den!

nu är det seriös snack med den där garderoben som alltid blir ett enda stort kaos!

thefunone

ermina sabic alltså, jag svär jag kommer ha träningsvärk imorgon!

har skrattat sjukt mycket efter att ha gått igenom lördagen! sjukt kul hade jag med alla mina fina vänner, och jag längtar som en galning till fredag och söndag nu!

fick ju ett lite gulligt sms förut också, jag dör ju lite..

theweekend

blivit en hel helg tillsammans med jennie, fixat bal och grejer. blev en trevlig kväll på harrys, men jag undrar vad ermina tycker och tänker om mig egentligen.. näe, men bra helg!

thenextbigthing

jag vill ju oftast ha saker och ting nu, inte om en vecka utan just där och då när jag vill ha det. jobbigt är det, sjukt jobbigt. just nu vill jag ha en jäkla massor kläder, men nej. jag får dom den 29maj, om jag har tur. samma grej är det om jag vill ha någon som man inte kan få, ni vet, dom där som man bara drömmer om..


förjävla snygg, synd att hon har man

bara när han ser ut sådär!

duger på bild, men på tv, ujujuj

bara, ja tack!

theeye

hade massor att skriva, men tar det imorgon om jag orkar. god natt världen!


thebear

åker med pappa på fotboll nurå, sen hem till jennie. gött då

thefall

det är kaos, orkar inte. glada saker är välkomna, med min fina vän johan till exempel. den jäveln har det as fint, lagar hur god mat som helst och bara är glad. det förtjänar han, fast jag tycker att han har lite mycket grannar..








thesea

haft en händelserik helg måste jag säga! har inte inte så mycket mer att skriva, men kul har jag haft!




therap

säger då det, det är ju faktiskt konstigt vad en glass och en rap kan göra mycket. så enkelt är det bara

theboy

johan fixade frukost, gröt och grejer. rena hotellet att bo på! han är iväg en sväng men när han kommer tillbaka blir det stan en sväng, hoppas ju att jag hittar ett par vita converse faktiskt. skulle verkligen inte sitta fel!
annars fyller ju min jennie år idag, grattis till henne. skulle ju vilja slänga upp en bild, men johans dator har konstigt nog inga på henne.. tycker om henne massor i alla fall!

theothers

jag tar helg, vilket betyder att jag tar mitt pick och pack, sätter mig i bilen och åker till örebro. saknar ju johan lite lagom mycket liksom!


theice

vet inte om jag ska skratta eller gråta? men nu orkar jag inte mer, okej en, men två? näe, nu får han där uppe ge sig! tar cykeln imorgon då.. kul

känner dessutom att mina fyrbenta vänner är förjäkla bra just nu, lite träningsvärk men vad gör det.


thecar

min bil är jag ganska fin och jag är ju rätt så stolt över den. han är ju förövrigt jävligt sönder också. men trots det har jag haft en asbra helg och nästa vecka är det bara jobb måndag, tisdag och onsdag. sen bär det av till örebro, om bilen är hel då såklart..

avslutar kvällen med sex and the city och mys!


thehair

hade ju endel att göra igår, gymmet, lunch, tv-spel, banken, klippa luggen och basket. första timmen på basketen var seg, sen kom erra och livade upp stämningen.. "jävla emma nyberg kommer och tar bollen för mig, vad händer" typ så, jodå, utveckling kallas det ermina, haha!

idag blev det en sväng i skogen med pållen och emelie på sitt monster, riktigt kul att träffa henne igen. typ två år sedan nu, blir speedway någon dag också. debut till och med!

skulle springa 2km med mamma också, kände att det gick lite segt på gymmet under förmiddagen. hur som helst slutade det med 5,4km istället. ganska nöjd.

näe, nu ska jag hämta min fina errut! puss då

thesmile

åkte ut direkt efter jobbet till pållen och tog en sväng i skogen. (och eftersom jag vet att lina läser det här, så var hon hur fin som helst, mjuk och duktig) åkte hem och gjorde mat till hela familjen, fick sen för mig att springa. så jag tog 4km ut till råssnäs och kollade på papput när han körde korpfotboll. skulle ju vilja vara med, men jag har inte tiden helt enkelt.

nu är det hockey och greys anatomy resten av denna onsdag!


saknar min älskling lite mer än vanligt idag, puss!


thequestionmark

att träffa krille en dag i veckan är förlite, då hinner man sakna honom hundra gånger om. även om han kanske inte var som en storebror idag, utan mer som en lillebror så är han bra. näe, operation få-tillbaka-krille-som-tränare-har-börjat!

och nu har jag precis slängt i mig lite lax, räkor och broccoli. snart fruktsallad och desperate housewives, väldigt nöjd med livet idag!

theroad

älskade ledighet säger jag bara!

och sen, är ju ganska stolt över mig själv. hade varit väldigt stolt om jag faktsikt hunnit en mil och inte 9.7 men, tror jag tar igen det på innebandyn ikväll.. klickade hem en ny bikini igår, blev en väska också. och så beställde jag ju kroppen med såklart!


wonderland 399kr


79kr, helt okej.

thebest


min pappa vet verkligen hur man gör min dag! han ringde förut, så ja, jag behöver inte vänta till juni. så om jag har tur, har jag denna i min ägo på lördag. annars blir det någon annan, men snart så. lite lagom glad just nu!

theend

jodå, men denna söndag har ju varit ganska fin han också. blev en liten sovmorgon, en sväng med pasquinel i skogen och sen en tur på barbro. har boxats lite med jennie på feelgood också, så nu ska jag beställa mat. våran diskmaskin har sagt upp sig här hemma, så det blir hämtmat varje dag nu framöver.. kan ju önskat i alla fall.

avslutar dagen med sex and the city och naturgodis!

RSS 2.0