theweek

i vanliga fall brukar helgen vara okej, amen så där, men är nöjd. jag ler fortfarande efter helgen som va. anton var hemma från stockhom, hann träffa honom några timmar i lördags. saknar honom ju inte alls nu..

har jobbat hela veckan, ledig idag, jobbar fredag och helg. flytta hela helgen och fest lördag kväll. karlsson och jag har att göra. på söndag kommer ermina och sover första natten med mig, lite mysigt faktiskt!

fick hem nytt proteinpulver idag med smak av päronsplitt, blir att träna en sväng senare och prova det! det var väl allt, ska förska hinna med att skriva lite imorgon med. så jag håller kolla på mig själv, vad jag ska göra och har gjort.. haha!

thestartover

mycket nu. hockey, basket, jobb och flytt. okej då, flyttar om en vecka. men det är en jäkla massa som ska handlas innan dess. och handla, det är precis vad jag gör, typ hela tiden. saker till lägenheten och saker till mig själv. kom hem en ny t-shirt och ett par skor igår, ska bara lära mig att gå i dom.. tänkte mera att dom kan vara snygga att ha på min oinhandlade skohylla..




thehobbit

sådär ja, tog tag i det igen. har ju en del att göra om man säger så, speciellt nu. och om några timmar får jag dessutom svar. känns både kul, bra och jobbigt. men det måste ju göras någon gång, så varför inte nu?

och jag vill ha fredag, dejt med erra i norrköping, spana in hennes nya bostad. kommer med all säkerhet vara as mysigt! imorgon, dejt med johan, helt okej det med..

thegoldenrule

jobb, basket med ermina (& resten av laget såklart.) ishallen en sväng och sen filmkväll med emelie(& fetaste godispåsen.) min fredag är spikad och klar, morgondagen lika så, klagar inte en minut på livet idag!


thebreakup

tillbringade hela eftermiddagen med en väldigt saknad ermina igår. fika, krubb och basket. och tjejen blir snart norrköpingbo, hur galet är inte det? hade en sjukt bra onsdag i alla fall.

och idag, sjukgymnasten med dåliga saker att säga. lunch med lina och linda, som jag även tog en bakdag med. seriöst snack med mamma och pappa, kloka ord till lillebror. japp, det var nog allt.

thestart

kaffe olycka på jobbet imorse, kaffe överallt. allt blev försenat och hälften glömt, nya tag imorgon. ganska usel början på en annars hyfsat bra dag, precis pratat bort en kvart i telefonen med johan. onödig information, men kan vara bra att veta i framtiden..

theairport

dagen med stort d, typ. nio timmar kvar, längtar galet.

thetrainstation

checkat av lite gossip girl och vampire diaries avsnitt, lagat mat och bakat chokladmuffins. varit på stan och fixat några ärenden, plockat iordning. det jag inte gjort som jag verkligen borde göra, är tvätta bilen. morgondagens göra kanske?

kvällen till ära blir en extra filt, en stor godispåse, tända ljus och en sjukt bra film! jag klagar inte, ska försöka njuta så mycket som bara går. nästa vecka är det rehab och provtagningar. men det är en droppe i havet, det finns dom som har det betydligt värre.


therock

ganska lycklig tjej, nytt nummer och första isträningen på måndag halv nio. spenderade några timmar i ishallen igår, jag vill ha vinter.

RSS 2.0