thesun

säger ju bara det att allt mitt depp ledde till en resa på fredag, bilen går till göteborg för att senare ta flyget till spanien, mallorca, magaluf. livet känns redan mycket bättre!

thespeed

dagarna bara susar förbi, snart är det väl femton minus och en meter snö. känner att jag är väldigt positiv för stunden.. har inte mera just nu, hörs la


thetv

slänger upp lite bilder med!








thelie

först blev jag nog ledsen, men det var inte länge. jag övergick ganska snabbt till att bli arg och besviken, jag förstod inte riktigt vad som hände. jag fattar fortfarande inte, men nu är jag bara besviken. eller nej, en smula förvirrad också faktiskt.

men åkte till finaste linda som jag inte träffat på hundra år och bara va. precis vad jag behövde, och vad jag saknat henne! har annars haft en bra helg tillsammans med mina andra fina vänner, extra tack till min favorit invandrare för en trevlig midsommar!

themarket

grattis i efterskott till lillebror som blev hela 17år igår, stor snart!

annars har jag på min lediga dag varit på massage och ansiktsbehandling, rena lyxen. shoppade loss galet i linköping igår också, och när jag kommer hem få jag reda på att jag ska till stockholm 2juli.. sitta på hotellet och sura över att jag inga pengar har? skulle tro det..

näe nu ska jag åka och sola så jag har lite färg på kroppen tills imorgon, midsommar firas med ermina. men har en tanke på min fina jonna som är på g till öland, var rädd om dig säger jag bara!

theyear

en extra tanke till anton idag, fyra år sedan nu. saknar dig

har annars haft en toppen dag med ida, gjort allt och inget. tackar för det!


themoon

helgen kom och gick. hann med att krama anton typ hundra gånger och tony nästan lika många. tillbringade nio timmar på vätternrundan och en lunch med kristofer på lördagen. idag har jag sprungit i regnet och inte gjort ett smack. ska be lillebror fixa lite filmer och besöka maxi för lite godis köp. ledig imorgon med, sitter ju inte helt fel så att säga!

thevip

hade en helt sjukt lyckad dag i linköping igår tillsammans med ermina och mina! ermina fyllde ju hela 20år liksom, gammal nu.. lyckades köpa lite fint till både mig och födelsedagsbarnet, näe, helt galet bra dag var det i alla fall!

nu är det jobb och träning, sen ska jag göra något jag inte vill. säga hejdå till anton och tony, kul då. jävligt kul.

theyear2009

kom och tänka på det, man kan ju lugnt säga att jag har levt efter det motto jag och nathalie skaffade oss inför 2009. ha alltid två av allt, så finns alltid den ena kvar. jag har två bilar, farfar lånade den ena förut. men har ju som sagt en kvar! näe, det är nog bara nathalie som verkligen förstår det hela. kom hem då för fan

theex

prtade med min fina vän nathalie hovlund precis, den jäveln är i turkland. fan vad bra hon har det, dessutom åker hon och manfred dit snart igen och så kanske hon följer med till cypern. lycklig lär hon ju vara i alla fall.

har föresten funderat lite på den första halvan av året, jag har haft en del super bra dagar och en del mindre bra. för att nämna två bra, 11mars och 21maj. mindre bra, 28maj och 18juni. ja, jag vet att det inte varit än. men det är då anton ovh tony åker, fan för dom.

näe, ska laga till något ätbart, hörsdå

thelover

mår ju skit, så jag tänker sova bort det sjuka idag. annars är jag galet taggad för öland och allt där till.


thestudent

grattis till alla mina fina vänner som tar studenten idag, hoppas ni får en toppen dag!

annars har jag umgåts med min far ganska mycket den senaste tiden, kollat på tv och haft välbehövlig bilvård! min lilla pappa, för jäkla bra är han!


thethe

ibland kommer jag på mig själv med att bara sitta och le, men vet ni vad? jag tänker fortsätta att le, le, le och le! för jag mår så jävla bra, du gör mig så obeskrivligt glad helt enkelt.

gör föröverig debut ikväll, speedway, känns ju ganska bra faktiskt!


RSS 2.0